خودروسازان هنوز جوابی درباره خودروی معلولان نداده اند

 | تاریخ ارسال: 1394/8/26 | 

معاون توانبخشی بهزیستی به جماران:

خودروسازان هنوز جوابی درباره خودروی معلولان نداده اند 

AWT IMAGE

 
در حالی که بیش از 6 ماه از رایزنی بهزیستی با خودروسازان داخلی برای ساخت خودروی مناسب سازی شده معلولان می گذرد، معاون توانبخشی سازمان بهزیستی گفت: خودروسازان هنوز جواب قاطعی در این خصوص نداده اند.

حسین نحوی نژاد در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران، درباره علت تعلل خودروسازان در استفاده از امتیاز واردات خودروی معلولان و ارائه خودروی داخلی به آنها اظهار کرد: رقمی که از طریق این امتیاز در اختیار خودروسازان قرار می گیرد باید برایشان صرفه اقتصادی داشته باشد تا بر این اساس خودرو را مناسب سازی کنند و در اختیار معلولان قرار دهند، اما هنوز جواب قاطعی به ما داده نشده است.

وی افزود: مذاکرات خودروسازان داخلی در سطح بالایی در حال پیگیری است و هر زمان که خودروسازان موافقت کنند خودروهای مناسب سازی شده در اختیار معلولان قرار می گیرد.

به گفته نحوی نژاد، حق و حقوق تمام دارندگان امتیاز واردات، محفوظ است. کسانی که توان مالی دارند خودروی خارجی وارد می کنند. اگر احتمالا با صنایع خودروسازی داخلی به توافق رسیدیم خودروی داخلی می دهیم. کسانی هم که هیچ یک از این شرایط را نداشتند افراد دیگر را جایگزین آنها می کنیم.

معاون توانبخشی سازمان بهزیستی با بیان اینکه 4700 نفری که در سال 1387 برای دریافت مجوز واردات خودرو اعلام شد مبتنی بر شمارش، احصاء و برآورد نیاز نبود خاطرنشان کرد: در آن زمان یک عددی ارائه شد و بعد از اینکه مصوبه انجام گرفت به بهزیستی و وزارت رفاه مأموریت داده شد تا این 4700 نفر را مشخص کند.

وی ادامه داد: قاعدتا وقتی قرار بر اعلام اسامی 4700 نفر است برای اینکه جامعه معلولین معترض نشود باید شاخص هایی را برای این اعلام در نظر می گرفتیم که همین مسأله مقداری باعث تعلل شد و چند سالی طول کشید تا اسامی بر اساس شاخص هایی همچون داشتن گواهی نامه رانندگی، ‌حداقل تمکن مالی، سرپرست خانوار بودن، ‌تحصیلات و ...  اعلام شوند که نهایتا در سال 1393 یک لیست شامل اسامی 4700 نفر تهیه و اعلام شد.

معاون توانبخشی سازمان بهزیستی با بیان اینکه از سال 1393 تا زمانی که ما به سازمان بهزیستی آمدیم حدود هزار نفر از معافیت واردات خودرو استفاده کرده بودند، گفت: معافیت 30 میلیون تومانی با تعویض پلاک حدود 50 میلیون تومان می‌شود؛ در حالی که میانگین قیمت خودروهای خارجی حدود 200 میلیون تومان است. یعنی یک معلول باید 150 میلیون تومان داشته باشد تا بتواند خودروی خارجی وارد کند. لذا با بررسی هایی که به عمل آمد مشخص شد بیش از 80 درصد معلولان خودشان از این خدمات استفاده نمی کنند بلکه افراد واسطه امتیاز آنها را خریداری کرده اند.

وی تصریح کرد: به دنبال این ماجراها عده ای در پی باطل کردن مصوبه برآمدند. کاری که ما کردیم این بود که اولا نگذاشتیم مصوبه باطل شود، ثانیا در روند اجرایی نظارت بیشتری برقرار کردیم. یعنی بررسی مجدد کنیم تا کسانی که واقعا توان مالی دارند خودرو وارد کنند. برای کسانی هم که توان مالی ندارند با حفظ امتیازشان با خودروسازان داخلی وارد صحبت شدیم.


دفعات مشاهده: 809 بار   |   دفعات چاپ: 217 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA

همراه شویم







   

شمعدانی کیست؟

  • پایگاه اینترنتی معلولان ایران ـ شمعدانی ـ به منظور اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به تک تک افراد جامعه کشورعزیزمان ایران راه اندازی شده است.
    شمعدانی به یک درد مشترک می پردازد.
  • درد قریب به بیست میلیون شهروند ایرانی یعنی " معلولیت " ؛ شهروندانی که با موضوع معلولیت دست به گریبانند حال یا خود عضوی دچار معلولیت دارند یا یکی و شاید دو یا سه یا ... نفر از اعضای خانواده اشان معلولیت دارند یا عضو تیم بزرگ و دلسوز توانبخشی ایران می باشند.
  • در شمعدانی می توانید از اهم اخبار معلولان، مناسب سازی محیط های شهری ( چه در همین تهران خودمان و چه در روستای خود شما)، بحث و جدلهای دولتمردان درباره معلولان، ورزش، قوانین و مقرارت کشوری و بین المللی، مقاله های مفید و سودمند و هر مطلبی مرتبط با معلولیت آگاه شوید.

اشتراک در خبرنامه

لطفاً نشاني پست الكترونيك خود را برای دريافت اطلاعات و اخبار پايگاه در كادر زير وارد كنيد.

آمار سایت

  • كل کاربران ثبت شده: 53 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 22 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 25238499 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 1471 بازدید

شمعدانی حمایت می کند


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 All Rights Reserved |

Designed & Developed by : Yektaweb