پایگاه خبری ورزش جانبازان و معلولان- ورزش ایران
جلیل باقری: مدالی که در رشته غیر تخصصی ام گرفتم برایم بسیار ارزشمند بود

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1393/9/18 | 

همراه با مدال آوران بازی های پاراآسیایی اینچئون؛

جلیل باقری: مدالی که در رشته غیر تخصصی ام گرفتم برایم بسیار ارزشمند بود

برای ورود به تیم ملی شش سال صبر کردم


جلیل باقری از ملی پوشان با سابقه تیم دوومیدانی است که در رقابت های پاراآسیایی اینچئون موفق به کسب یک نشان طلا در ماده پرتاب وزنه و یک نشان نقره در پرتاب دیسک شد.

وی تاکنون موفق به کسب نشان نقره بازی های پارالمپیک آتن، نشان طلای بازی های پارالمپیک لندن، نشان طلای بازی های پاراآسیایی گوانگجو و 22 نشان رنگارنگ دیگر از رقابت های مختلف بین المللی و جهانی طی سالهای اخیر شده است.

باقری در خصوص روند آمادگیش برای مسابقات پاراآسیایی گفت: پس از مسابقات پارالمپیک لندن، اولین رویداد برون مرزی مسابقات جهانی فرانسه بود که سال گذشته برگزار شد و من متاسفانه نتوانستم در این مسابقات به عنوانی بهتر از چهارمی دست پیدا کنم، پس از این مسابقات بود که من تمریناتم را برای مسابقات اینچئون متمرکز کردم و هفته ای سه روز بدن سازی و شنا و سه روز تمرینات پرتابی  را انجام میدادم.

وی خاطر نشان کرد: در ورزش قهرمانی، یک ورزشکار هیچ وقت تمرینات را رها نمی کند و برای موفقیت در مسابقاتی چون پارالمپیک و مسابقات پاراآسیایی باید برنامه ریزی دراز مدت داشت.

دارنده نشان طلای بازی های پاراآسیایی اینچئون گفت: به نسبت دوره قبل مسابقات در سطح بهتری برگزار شد و به نظرم کاروان ایران با تدارکات خوبی در این رقابت ها شرکت کرد و این مساله در خصوص اردوهای آمادگی نیز صدق می کند.

باقری با اشاره به حضورش در مسابقات پرتاب دیسک گفت: رشته تخصصی من پرتاب وزنه است اما در اینچئون در مسابقات پرتاب دیسک هم شرکت کردم و توانستم به نشان نقره دست پیدا کنم، این نشان برای من حتی از طلا هم دلچسب تر بود چراکه توانستم توانایی شرکت در یک ماده دیگرا به خودم اثبات کنم.

قهرمان طلایی پارالمپیک لندن افزود: طی سالهای اخیر ورزشکاران جوان و جدیدی به تیم ملی اضافه شدند و در مسابقات پاراآسیایی اینچئون هم شاهد حضور آنها بودیم، به نظرم استعدادهای خوبی برای تیم ملی جمع آوری شده اند و در آینده می توانند برای کشورمان بیش از پیش افتخار آفرینی کنند.

وی در این خصوص افزود: البته فکرمی کنم مهم ترین عاملی که می تواند در موفقیت ورزشکاران جوان موثر باشد، صبر و حوصله است، من شش سال صبر کردم تا به تیم ملی دعوت شدم و اطرافیان همیشه منتظر بودند تا خسته شوم و دست از تیم ملی بکشم، اما خدا را شکر می کنم که توانستم پاسخ صبر و زحمات این چند سال را بگیرم.

باقری خاطر نشان کرد: از ابتدای ورودم به عرصه ورزش قهرمانی با خدای خود عهد کردم تا زمانی که شرایط جسمی ام اجازه دهد در خدمت تیم ملی باشم و برای افتخار کشورم تلاش کنم.

وی در پایان از  زحمات کادر فنی، انجمن دو ومیدانی، مسئولین فدراسیون و کمیته ملی پارالمپیک و نیز خانواده اش که همیشه حامی وی بوده اند، قدردانی کرد.

منبع: فدراسیون ورزشهای جانبازان و معلولین

نشانی مطلب در وبگاه پایگاه خبری ورزش جانبازان و معلولان:
http://shamdani.com/find-2.131.6453.fa.html
برگشت به اصل مطلب