شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران- مقالات ورزشی
ناشنوایان را به میدان‌های ورزش می‌کشانیم

حذف تصاویر و رنگ‌ها

 سرپرست فدراسیون ناشنوایان:
ناشنوایان را به میدان‌های ورزش می‌کشانیم

افراد بیکار فدراسیون را کنار گذاشتیم

کاظم نظم ده گفت: فدراسیون ناشنوایان در نظر دارد ناشنوایان کشور را شناسایی و آنان را به حضور در میدان های ورزشی ترغیب کند.
سرپرست فدراسیون ناشنوایان در محل این فدراسیون با بیان اینکه این فدراسیون در سال های گذشته با وجود بهره گیری از امکانات نسبتا قابل قبول، کارایی چندانی نداشته، گفت: نخستین چیزی که در این فدراسیون مغفول مانده، ساختار نیروی انسانی آن بوده است. این فدراسیون در حال حاضر دبیر، نایب رئیس، مسئول روابط بین الملل، مسئول روابط عمومی، خبره ورزشی و چهار عضو هیئت رئیسه دارد.
وی افزود: تا پیش از این نگاه کلان کشوری و بین‌المللی به این بخش از ورزش کشور کمرنگ بوده و تمام فدراسیون خلاصه شده بود به یک مجتمع و نهایتا شهر تهران. ما 50 سال است که عضو فدراسیون جهانی هستیم اما هنوز سه استان کشور هیئت رئیسه ندارند. رویکرد ما باید به سوی ورزش همگانی باشد چرا که ورزش یکی از کوتاه ترین، کم هزینه ترین و صحیح ترین مدل های توانبخشی معلولان و بویژه ناشنوایان است.
سرپرست فدراسیون ناشنوایان در ادامه تصریح کرد: ما در اینجا در واقع یک سازمان تربیت بدنی کوچک هستیم. 19 رشته ورزشی در المپیک تابستانی ناشنوایان و 5 رشته در المپیک زمستانی شرکت می‌کنند و این نشان از پتانسیل بالای این ورزش دارد. ما می خواهیم با تعاملی که با سازمان تربیت بدنی داریم و با محوریت این سازمان، ورزش ناشنوایان را ارتقا دهیم.
نظم‌ده گفت: در المپیک گذشته هفدهم شدیم و سقوط 11 پله ای داشتیم درحالی که در نظر داریم در آینده از ورزشکاران رشته های والیبال ساحلی، تکواندو، کاراته، جودو و تیراندازی در این بخش از ورزش کشور استفاده کنیم تا بر توانمان افزوده شود. این بخش از ورزش کشور نیاز به شناسایی دارد؛ به عنوان مثال در حال حاضر جودوکاری که در بخش افراد عادی نفر سوم است ، نیمه ناشنواست.
سرپرست فدراسیون ناشنوایان با بیان اینکه در حال حاضر 250 هزار ناشنوا و نیمه ناشنوا در سطح کشور وجود دارند که بخش عظیمی از آنها شناسایی نشده اند، گفت: برای اینکه بتوانیم در این بخش به توفیقی دست پیدا کنیم ابتدا باید استعدادها را شناسایی کنیم. درحال حاضر 250 هزار ناشنوا و کم شنوا در کشور وجود دارند که اگر تنها نیمی از آنها شرایط حضور در میدان های ورزشی را داشته باشند این یعنی آینده ای روشن برای این بخش. این درحالی است که تنها یک آمار 37 هزار نفری از ناشنوایان و کم شنوایان در اختیار ما قرار دارد.
وی با بیان اینکه برای پیشرفت ورزش ناشنوایان نیاز به حمایت حامیان مالی دارد گفت: در حال حاضر در این کشور کسی پیدا می شود که 10 میلیارد تومان در سال برای یک تیم ورزشی هزینه می کند. ما حاضریم با او مذاکره کنیم تا تنها برای بخش ناشنوایان 100 میلیون تومان هزینه کند. تئوریسین های اقتصادی پس از جنگ جهانی دوم طرح " برد - برد " را ارائه کردند و ما حاضریم که هم نفع برسانیم و هم منتفع شویم.
سرپرست فدراسیون ناشنوایان خاطرنشان کرد: بازیهای آسیایی 2011 ناشنوایان در کره جنوبی برگزار می شود و بیست و دومین دوره بازیهای المپیک تابستانی نیز در سال 2013 در آتن برگزار می شود. ما قصد داریم در این دو رویداد مهم ورزشی با تمام توان خود حضور داشته باشیم و نتایج قابل قبولی کسب کنیم.
نظم ده در پایان گفت: من افراد بیکار را از فدراسیون کنار گذاشته ام چرا که به هیچ وجه منطقی نیست بودجه خراسان فقط 250 هزار تومان باشد آن وقت 25 نفر بی اینکه حضورشان در این فدراسیون تاثیری داشته باشد هرکدام نزدیک به 500 هزار تومان هزینه روی دست فدراسیون بگذارند. از دیگر کارهایی که در مدت زمان حضور در این فدراسیون انجام داده ایم این است که جوایز ورزشکاران ما ارتقای 300 درصدی داشته است اما هنوز میزان این جوایز با پاداش های ورزشکاران عادی فرق دارد که تلاش می کنیم یکسان سازی شود.

منبع : خبرگزاری مهر

نشانی مطلب در وبگاه شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران:
http://shamdani.com/find-1.92.1757.fa.html
برگشت به اصل مطلب