شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران- اخبار حوزه معلولیت
واردات داروی بیماران ام اس تا پایان سال قطع می شود

حذف تصاویر و رنگ‌ها

واردات داروی بیماران ام اس تا پایان سال قطع می شود

دبیر انجمن داروسازان ایران از ادامه روند واردات داروی آوانکس برای بیماران مبتلا به ام اس، تا پایان سال جاری خبر داد.
دکتر سید جمال سعید واقفی تصریح کرد: به رغم اینکه داروی تولید داخل (سیناوکس) مدتی است که از سوی پزشکان تجویز می شود اما نمی توان جلوی واردات نوع خارجی این دارو (آوانکس) را گرفت.
وی با اشاره به اهمیت مصرف این دارو برای بیماران مبتلا به ام اس، افزود: عدم دسترسی به این دارو، عواقب و عوارض ناگواری به همراه دارد که از همین رو نمی توان فقط به توزیع داروی تولید داخل بسنده کرد.
دبیر انجمن داروسازان ایران در عین حال تصریح کرد: واردات داروی آوانکس حداکثر تا پایان امسال ادامه خواهد داشت.
واقفی در خصوص تمایل بیماران برای مصرف داروی نوع ایرانی، افزود: هنوز مصرف نوع خارجی آن از اقبال بیشتری برخوردار است. زیرا نمی توان در این مدت کوتاه نسبت به دارویی که چندین سال است مصرف می شود، تغییر ایجاد کرد.
به گفته دبیر انجمن داروسازان ایران، حداقل 6 ماه فرصت لازم است تا بتوان نسبت به این تغییر رویکرد در نزد بیماران مبتلا به ام اس، اظهار نظر و داوری کرد.

• خبرگزاری مهر

نشانی مطلب در وبگاه شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران:
http://shamdani.com/find-1.83.733.fa.html
برگشت به اصل مطلب