شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران- اخبار حوزه معلولیت
بیمه درمانی دانش آموزان استثنایی در بودجه سال آتی کل کشور منظور شده است

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1393/11/14 | 

بیمه درمانی دانش آموزان استثنایی در بودجه سال آتی کل کشور منظور شده است


مشهد - معاون وزیر و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: در صورت موافقت و همکاری نمایندگان مجلس شورای اسلامی و تصویب بودجه از سال آینده تمامی دانش آموزان استثنایی در سطح کشور زیر پوشش بیمه درمانی قرار می گیرند.
ˈمجید قدمیˈ روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در مشهد افزود: اعتبار مورد نظر 30 میلیارد ریالی برای این امر در لایحه پیشنهادی بودجه سال آینده کل کشور منظور شده است.

وی گفت: در این چارچوب در مناطق محروم که فاقد متخصصین توانبخشی از جمله کاردرمانگر، گفتاردرمانگر و فیزیوتراپ هستند با برقراری پوشش بیمه درمانی دانش آموزان استثنایی خانواده آنها می توانند به مراکز درمانی و بیمارستانها جهت اخذ خدمات مراجعه نمایند.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در ادامه یکی از مشکلات خاص این سازمان را معضلات مربوط به سرویس رفت و آمد دانش آموزان استثنایی ذکر و بیان کرد: از نمایندگان مجلس شورای اسلامی استدعا داریم با اعتبارات مربوط به این امر و نیز اعتبار بازسازی دستگاههای چاپ خط بریل در قالب لایحه پیشنهادی بودجه کل کشور موافقت نمایند.

وی به حجم اعتبارات مورد نیاز برای سرویس رفت و آمد و خرید دستگاههای چاپ خط بریل اشاره نکرد.

معاون وزیر آموزش و پرورش در ادامه با اشاره به اینکه مشکلات کتابهای درسی و کمک آموزشی به حداقل رسیده گفت: محتوای کتابهای کمک آموزشی برای سه گروه دانش آموزان نابینا، ناشنوا و جسمی حرکتی نیز با استفاده از معلمان و کارشناسان توانمند در حال برنامه ریزی است.

وی افزود: در حوزه کتابهای درسی با برنامه ریزی ویژه تا سال آینده در زمان مقرر کتابها به دست دانش آموزان خواهد رسید به خصوص کتابهای دانش آموزان کم توان ذهنی که توسط سازمان آموزش و پرورش استثنایی تالیف می شود

قدمی گفت: با برنامه ریزی صورت گرفته کار تالیف این کتابها در پایان بهمن ماه جاری به پایان می رسد و حداکثر تا مرداد ماه سال آینده کتابها به مدارس استثنایی در سراسر کشور ارسال می شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش همچنین اظهارداشت: 21 هزار نیروی انسانی در هزار و 560 مدرسه استثنایی در سطح کشور فعالیت دارند.

وی افزود: بر این اساس به ازای هر سه و نیم دانش آموز یک نیروی انسانی در سازمان آموزش و پرورش استثنایی مشغول کار است.

110 هزار دانش آموز استثنایی در هفت گروه معلولیت هم اکنون در 72 هزار مرکز آموزش خاص و حدود 38 هزار مرکز تلفیقی سطح کشور تحصیل می کنند.

منبع: ایرنا

نشانی مطلب در وبگاه شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران:
http://shamdani.com/find-1.83.6883.fa.html
برگشت به اصل مطلب