شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران- اخبار حوزه معلولیت
سینما نگاه مخاطب را به مددجویان تغییر می‌دهد

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1385/10/29 | 

عضو هیات انتخاب نخستین جشنواره بهزیستی
سینما نگاه مخاطب را نسبت به مددجویان تغییر می‌دهد

عضو هیئت انتخاب جشنواره بهزیستی گفت: سینما نگاه مخاطب را نسبت به مددجویان، معلولان و آسیب دیدگان اجتماعی به صورت درونی و عمیق تغییر می‌دهد.
محمدرضا اسلاملو افزود: پرداختن به مسائل بهزیستی از طریق فیلم‌های مستند و داستانی اهمیتی فوق‌العاده و حیاتی دارد و در صورتیکه ارتباط متقابل و همکاری میان هنرمندان و مستند‌سازان با مراکز و مجموعه‌های بهزیستی تداوم یابد می‌تـوان به آینده امید بخش‌تر چشم داشت.
وی ادامه داد: سینما در تصویرسازی آسیب‌های اجتماعی نه تنها مهمترین نقش را دارد بلکه این رسانه می‌‌تواند حتی در کاهش آسیب‌ها نیز، موثر عمل نماید.
عضو هیات انتخاب فیلم‌های مستند و کوتاه جشنواره فیلم بهزیستی با بیان اینکه از طریق فیلم‌های بهزیستی می‌‌توان به ایجاد رویکردها و نگاههای جدید در جامعه پرداخت عنوان کرد: مخاطبین فیلم‌هایی که مضامین آن درباره مددجویان باشد نگاه جدیدی می‌یابند و رفتار و گفتار و بینش آنها نسبت به مددجویان و معلولان و آسیب دیدگان همیشه تغییر می‌یابد.
اسلاملو بر این باور است با بهره‌گیری از کارکردهای سینما می‌‌توان در عرصه اجتماعی نگاه و بینش جدیدی را نسبت به آسیب دیدگان جامعه و معلولان ایجاد کرد.

• خبرگزاری موج

نشانی مطلب در وبگاه شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران:
http://shamdani.com/find-1.83.173.fa.html
برگشت به اصل مطلب