شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران- اخبار حوزه معلولیت
پیگیر اجرایی شدن طرح بیمه آتیه دانش آموزان استثنایی هستیم

حذف تصاویر و رنگ‌ها

کشاورز عنوان کرد:
پیگیر اجرایی شدن طرح بیمه آتیه دانش آموزان استثنایی هستیم

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور از پیگیری طرح توزیع بیمه آتیه دانش‌آموزان استثنایی در کشور خبر داد.
سوسن کشاورز در جشنواره علمی مهارتی دانش آموزان فارغ‌التحصیل مدارس استثنایی مازندران در ساری افزود: هدف از توزیع بیمه آتیه دانش‌آموزان استثنایی این است که بخشی از مشکلات دانش‌آموزان استثنایی از طریق اعتباراتی که سازمان در اختیار قرار می‌دهد جمع شود و در قالب سود و سرمایه در اختیار آنها قرار گیرد.
وی با تاکید بر نقش خانواده در نظام تعلیم و تربیت گفت: نقصانی که در این بخش وجود دارد، عدم ارتباط خانواده‌ها با آموزش و پرورش است.
کشاورز با اشاره به اینکه دانش آموزان با نیاز ویژه نیازمند دریافت مفاهیم انتزاعی نیستند، اظهار داشت: باید سیاست‌گذاری‌ها به گونه‌ای باشد که این دانش‌آموزان مهارتهای بخش فردی و اجتماعی را فرا بگیرند.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران نیز با اشاره به اینکه مهارت‌های دانش‌آموزان با نیازهای ویژه باید شناسایی شود، گفت: این دانش‌آموزان دانش‌آموزان حاشیه‌ای نیستند.
عبدالوحید فیاضی، کار معلمان این گروه از دانش‌آموزان را بسیار بزرگ و در خور تجلیل عنوان و تصریح کرد: در کنار معلمان خانواده‌های این دانش‌آموزان نیز به عنوان سرپرست باید مدال بزرگواری دریافت کنند.
وی آموزش و پرورش فراگیر را برای افراد با نیازهای ویژه یک اصل دانست و گفت: خلاقیت‌ها و ابتکارات باید در بین این دانش‌آموزان گسترش یابد.
مدیر آموزش و پرورش استثنایی مازندران با اشاره به مشکلات شهری که مانعی پیش پای توانمندسازی معلولان است، افزود: در بعضی از مواقع جامعه ناتوان است تا افراد معلول را توانا کند.
وی با اشاره به اینکه تاکید ما توانمندسازی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در مدارس عادی است، تصریح کرد: برای توانمندسازی این دانش‌آموزان فراگیری آموزشی بر اساس آموزش‌های رسمی و کلاسیک هماهنگ با کودکان عادی فراهم شود.
علی سیاحی با اعلام اینکه در کشور 700 هزار معلول زندگی می‌کند، خاطرنشان کرد: در استان مازندران نیز، بهزیستی 45 هزار نفر را پوشش می‌دهد.
وی با بیان اینکه افراد معلول می‌توانند همانند افراد عادی زندگی کنند، اظهار داشت: افزایش امید به زندگی در این خانواده‌ها، آموزش و اشتغال یکی از راههای ضروری آموزش‌ها در این بخش است.
مدیر آموزش و پرورش استثنایی مازندران با یادآوری این نکته که طرح سنجش نوآموزان بدو ورود به مدرسه نیز به آموزش و پرورش استثنایی واگذار شده است، گفت: بر اساس آمارها 10 تا 15 درصد کودکان آسیب‌هایی دارند که باید شناسایی شوند.
وی با اشاره به اینکه در تابستان سال گذشته در استان مازندران 40 هزار نوآموز در طرح سنجش مورد بررسی قرار گرفتند، بیان داشت: سابقه آموزش پیش از دبستان در مازندران 92 درصد است که این میزان بالاتر از میانگین کشوری است.
مدیرکل بهزیستی استان مازندران نیز با اشاره به اینکه بیشتر وقت سازمان آموزش و پرورش استثنایی یا بهزیستی صرف فراهم کردن سخت افزارها برای آموزش‌های افراد استثنایی می‌شود، گفت: این در حالی است که باید تلاش شود تا در زمینه بهینه کردن آموزش‌های افراد معلول اقدام شود.

اسماعیل محمدزاده اظهار داشت: فراهم کردن بانک اطلاعاتی معلولان و نیازهای آنها و شناسایی نوع معلولیت‌ها از مواردی است که کشور ژاپن به عنوان نمونه موفق آن را انجام داده است تا از این طریق با آموزش که جزو اول تا سوم ضروریات مهارت‌آموزی این کشور است، زمینه موفقیت و اشتغال این افراد را فراهم کند.
وی تصریح کرد: در سال گذشته سه هزار و 700 شغل در قالب خوداشتغالی برای مددجویان بهزیستی فراهم شده است.
در این همایش کارگاه آموزشی اشتغال و ازدواج برگزار که مورد استقبال خانواده‌ها قرار گرفت.

منبع : خبرگزاری مهر

نشانی مطلب در وبگاه شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران:
http://shamdani.com/find-1.83.1724.fa.html
برگشت به اصل مطلب