شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران- اخبار حوزه معلولیت
مددکاری اجنماعی عاملی در جهت حفظ استقلال شخصی افراد است

حذف تصاویر و رنگ‌ها

مددکاری اجنماعی عاملی در جهت حفظ استقلال شخصی افراد است

مدیر کل بهزیستی گیلان، مددکاری اجتماعی را عاملی در جهت حفظ استقلال شخصی و اجتماعی افراد در جامعه امروزی عنوان کرد.
دکتر کیانوش کوچکی نژاد با بیان اینکه مددکاری اجتماعی، نیاز اجتماعی جامعه امروزی است، به خبرنگار شبستان گفت: مشکلات و پیچیدگی های امروز بشر و فشارهای روانی، اجتماعی ناشی از زندگی در قرن حاضر، نیازمند خدمات و اقدامات اجتماعی در جهت استحکام خانواده و جامعه سالم است.
وی با بیان اینکه مددکاری اجتماعی حرفه ای بر پایه دانش و مهارت های خاص است، افزود: کمک به افراد، گروه ها و جامعه برای حفظ استقلال شخصی، اجتماعی از اهداف تاسیس این رشته خدماتی است.
مدیر کل بهزیستی گیلان ادامه داد: این مهارت ها باعث می شود تا افراد بتوانند با تکیه بر توانایی ها و امکانات موجود برای حل مشکل و یا رفع نیاز خود اقدام کنند و به رضایت خاطر فردی و اجتماعی دست یابند.
کوچکی نژاد با اشاره به کارکردهای مددکاری اجتماعی در سازمان بهزیستی تصریح کرد: بررسی علل ناهنجاری ها و کج رفتاری های اجتماعی، عوامل موثر بر کارکردهای اجتماعی افراد، گروه ها، رفاه اجتماعی اقشار و گروه های آسیب دیده و آسیب پذیر از جمله افدامات موثر مددکاران در بهزیستی است.
به گفته وی، راهنمایی و ارائه نظرات مشورتی، ارائه کمک به موسسات رفاهی و مددجویان، بهره گیری از امکانات جامعه در زمینه های بهداشتی، تفریحی، تغذیه، پرورش کودک، تهیه مسکن، کمک به افراد نیازمند از دیگر اقدامات مددکاران در رابطه با بهزیستی است.
کوچکی نژاد تصریح کرد: مددکاران اجتماعی می توانند در ابعاد مختلف رفاه اجتماعی، کیفیت زندگی، سلامت روانی و ذهنی، سلامت جسمی در مقابل معلولیت و بیماری، نقش بسیار مثبتی ایفا کرده و بین بهزیستی، افراد و رفاه اجتماعی سازگاری و وفاق ایجاد کنند.
مدیرکل بهزیستی گیلان به فعالیت 9 کلینیک مددکاری غیردولتی در این استان در سال گذشته اشاره کرد و اذعان داشت: در سال جاری نیز در نظر داریم 4 کلینیک دیگر در استان افتتاح کنیم که در مجموع تعداد آنها به 13 مرکز خواهد رسید.
وی اضافه کرد: در حال حاضر، هزار و 256 پرونده اقشار تحت پوشش بهزیستی در زمینه زنان سرپرست خانوار، آسیب های اجتماعی، پرونده های فرزندان بی سرپرست و بدسرپرست از خدمات کلینیک های مددکاری استان استفاده می کنند.
به گفته کوچکی نژاد، 281 مددکار در کلنیک های مددکاری مشغول به فعالیت هستند که 148 نفر در بخش دولتی و 133 نفر در بخش غیر دولتی فعال می باشند.
مدیر کل بهزیستی گیلان در پایان از بخش غیر دولتی و مددکاران تحصیل کرده که حداقل مدرک کارشناسی در این رشته رادارند، دعوت کرد تا نسبت به تاسیس کلینیک مددکاری اقدام کنند.

منبع : خبرگزاری شبستان

نشانی مطلب در وبگاه شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران:
http://shamdani.com/find-1.83.1721.fa.html
برگشت به اصل مطلب