شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران- اخبار حوزه معلولیت
چرخ سرویس ویژه حمل و نقل معلولان به زودی از حرکت باز می‌ایستد

حذف تصاویر و رنگ‌ها

چرخ سرویس ویژه حمل و نقل معلولان به زودی از حرکت باز می‌ایستد

مدیرعامل انجمن دفاع از حقوق معلولان اعلام کرد: سرویس ویژه حمل و نقل معلولان شهر تهران سمن کار به زودی از حرکت باز می‌ایستد.

علی همت محمود نژاد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اعلام این مطلب افزود : با آنکه بیش از سه ماه از گذشت ایجاد سرویس حمل و نقل معلولان در شهر تهران نمی‌گذرد به دلیل کمبود بنزین و مشکلات ناشی از آن از هفته آینده تعطیل خواهد شد.

وی افزود : این سرویس همه روزه در زمینه حمل و نقل معلولان برای رفتن به محل کار ، دانشگاه ، فوریتهای درمانی و اوقات فراغت فعالیت می‌کرد.

محمود نژاد یادآور شد : متاسفانه تمامی اقدامات انجمن دفاع از حقوق معلولان به منظور گرفتن مجوز تاکسی برای خودروهای مربوطه و حل مشکل بنزین به نتیجه نرسیده است.

وی ادامه داد : مذاکرات این انجمن با معاون حمل ونقل ترافیک شهر تهران و اتحادیه تاکسیرانی نیز نتیجه‌ای در برنداشته است.

وی با اشاره هزینه ‪ ۳۰۰‬هزارتومانی بنزین ‪ ۲۲‬خودروی ون در طول روز، مسوولیت عواقب تعطیلی این سرویس را متوجه مسوولان امر دانست.

• خبرگزاری جمهوری اسلامی

نشانی مطلب در وبگاه شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران:
http://shamdani.com/find-1.83.1291.fa.html
برگشت به اصل مطلب