شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران- معلولین ایرانی
منوچهر نامجو قهرمان ویلچرانی کشور

حذف تصاویر و رنگ‌ها

  منوچهر نامجو قهرمان ویلچرانی کشور

    منوچهر نامجو قهرمان ویلچرانی کشور: در مسابقات ویلچررانی سرعت مهم است اما در مسابقه زندگی استقامت و پایداری در برابر مشکلات اهمیت دارد این چیزی است که ما را به پیروزی می رساند.

    پنجمین برنامه " با توانمندان " با حضور منوچهر نامجو قهرمان ویلچرانی کشور، گروهی علاقمندان به امور معلولین و عزیزان معلول با همکاری جمعیت حمایت از حقوق معلولین سبز پارسیان و موسسه رعد الغدیر در سالن همایش های غدیر برگزار شد.

  نامجو که قهرمان ویلچررانی کشور در سالهای 78 تا 80 می باشد؛ درباره وضعیت ورزش معلولین چنین گفت: در کشور برای این رشته ورزشی اهمیت زیادی قائل نیستند و فقط در مناسبت های مختلف مسابقاتی برگزار می شود. در کشور امکانات مالی برای حمایت ورزشکاران ویلچرران وجود ندارد. این رشته ورزشی ویلچرهای ویژه ای دارد و خرید آن مشکل است.

    فعالیت های ورزشی ویلچررانی در کنار جنبه ورزشی از ابعاد فرهنگی نیز برخوردار است. این قهرمان ویلچرران کشور پس از زلزله بم برای بالا بردن روحیه مردم این شهر فاصله کرمان تا بم را با ویلچر طی می کند.

  او در این باره می گوید: من می خواستم روحیه مردم حفظ شود و زندگی را در وجود خود مجددا احساس کنند به همین خاطر فاصله کرمان تا بم را با ویلچر طی کردم. البته یکبار هم از تهران تا مشهد مقدس با ویلچر رفته ام.

  او می افزاید: مسیرهای جاده هراز ـ آمل، ‌تهران ـ قم و چند مسیر دیگر را پیموده ام. اما علاقمندم مسیرهای خارج ایران را بروم. اگر حامی برای این حرکت باشد می توانم تا اروپا را با ویلچر بروم.

  از فعالیت های ورزشی نامجو در کشور می توان به پیمودن حاشیه خلیج فارس با شعار خلیج همیشه فارس یاد کرد.

  او در این برنامه با همسرش خانم امیدوار شرکت کرده است درباره زندگی مشترک خود چنین می گوید: من همسرم در سازمان بهزیستی کار می کردیم در آنجا با هم آشنا شدیم و در سال 1379 زندگی مشترکمان را شروع کردیم. ما در آغاز زندگی مشکلات زیادی داشتیم اما با صبر و تحمل آنها را پشت سر گذاشتیم. در ابتدا وقتی می دیدند که ما هر دو ویلچری هستیم به ما خانه اجاره نمی دادند و اگر هم خانه ای پیدا می کردیم چند هفته ای طول می کشید تا آن را مناسب سازی کنیم.

  وی می افزاید: در مسابقات ویلچررانی سرعت مهم است اما در مسابقه زندگی استقامت و پایداری در برابر مشکلات اهمیت دارد. این چیزی است که ما را به پیروزی می رساند. ما باید با حضور در جامعه نگرش مردم نسبت به معلولان را عوض کنیم و ثابت کنیم که سلامت جسمی تنها معیار موفقیت نیست.

  نامجو در ادامه برنامه از دکتر محمد کمالی بزرگ مرد دلسوز جامعه معلولان ایران یاد می کند که علی رغم مخالفت کارکنان سازمان بهزیستی با استخدام ایشان موافقت می کنند و راه را برای قهرمانی های آینده او در عرصه زندگی و ورزش هموار می کند.

  نامجو هم اینک با فرزند و همسر خود در تهران زندگی می کند و در نظر دارد با بالا رفتن از 1800 پله ی برج میلاد با ویلچر نام خود را در کتاب رکوردهای جهانی ثبت نماید.

  در چهارمین برنامه با توانمندان لیلا بهبود و سمیه آبادی اجرای برنامه را بر عهده داشتند.

  برنامه " با توانمندان " کاری مشترک از جمعیت حمایت از حقوق معلولین سبز پارسیان و مجتمع نیکوکاری رعد الغدیر می باشد .

  در این برنامه معلولین موفق در عرصه های مختلف زندگی فردی و اجتماعی، شغلی، علمی، ورزشی و ... با هدف توانمند سازی افراد دارای معلولیت با بیان خاطرات و دیدگاههای خود شرکت می کنند.

نشانی مطلب در وبگاه شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران:
http://shamdani.com/find-1.63.33.fa.html
برگشت به اصل مطلب