شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران- اخبار حوزه معلولیت
اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان با سازمان بهزیستی همکاری می‌کند

حذف تصاویر و رنگ‌ها

اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان با سازمان بهزیستی همکاری می‌کند

اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان و سازمان بهزیستی کشور با هدف گسترش عدالت اجتماعی و حمایت از دانش‌آموزان نیازمند و خانواده‌های در معرض آسیب آنان سند همکاری امضا کردند.
این تفاهم‌نامه در جهت تلاش برای تحقق‌یافتن عدالت و خدمت به خانواده‌های نیازمند و کودکان بی‌سرپرست و فاقد سرپرست و پیشگیری و کاهش زمینه‌های بروز آسیب‌های اجتماعی و ایجاد فضای مناسب برای اجرای طرح‌ها و برنامه‌های مرتبط با نوجوانان و جوانان منعقد شده است.
بر اساس این تفاهم‌نامه محورهای همکاری سازمان بهزیستی کشور در سه حوزه امور اجتماعی، فرهنگی و پیشگیری و توانبخشی است.
در حوزه امور اجتماعی ، سازمان بهزیستی مکلف شده است تا دانش‌آموزان فاقد سرپرست و بد سرپرست و در معرض آسیب و یا آسیب دیده را که تحت پوشش هیچ ارگانی نیستند، پوشش دهد.
در حوزه امور فرهنگی و پیشگیری نیز ارائه خدمات درمانی به دانش‌آموزان معتاد و خانواده آنان، ارائه خدمات مشاوره‌ای و روانشناختی به دانش‌آموزان و خانواده آنان در مراکز فعال سازمان بهزیستی که از سوی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان معرفی می‌شوند و در صورت عدم وجود مراکز دولتی معرفی آنان به مراکز غیر دولتی، اجرای آموزش مهارت‌های زندگی فردی، اجتماعی به دانش‌آموزان در مقاطع متوسطه پس از هماهنگی لازم و همکاری در اجرای برنامه پیشگیری اجتماع محور از اعتیاد در مدارس از جمله تعهدات سازمان بهزیستی کشور است.
همچنین در حوزه امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور خدمات توانبخشی به دانش‌آموزان معلول معرفی شده از سوی اتحادیه را بر اساس ضوابط و مقررات سازمان بر عهده دارد.
اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان نیز متعهد شده است تا در طراحی و اجرای برنامه‌های سازمان بهزیستی در مدارس و در تهیه و توزیع اقلام آموزشی و محصولات فرهنگی مرتبط با گروه هدف همکاری نماید.
همچنین ایجاد تسهیلات ویژه برای دانش‌آموزان تحت پوشش بهزیستی جهت شرکت در آزمون‌های علمی و کنکور آزمایشی و استفاده از کتاب‌های کمک درسی موسسه علمی آینده‌سازان اتحادیه و همکاری در جذب مشارکت‌های مردمی در مناسبت‌های مختلف نیز از جمله تعهدات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان است.
به منظور هماهنگی و پیگیری اجرای مفاد این تفاهم‌نامه، کمیته‌ای متشکل از نمایندگان هر یک از معاونت‌های مرتبط سازمان بهزیستی کشور و اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان تشکیل می‌شود.

• خبرگزاری جمهوری اسلامی

نشانی مطلب در وبگاه شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران:
http://shamdani.com/find-1.83.805.fa.html
برگشت به اصل مطلب