اولین پایگاه اینترنتی معلولان ایران ـ شمعدانی- اخبار فرهنگي - هنري
جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی کودکان معلول ذهنی

حذف تصاوير و رنگ‌ها

نخستین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی کودکان معلول ذهنی

نخستین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی ویژه كودكان معلول ذهنی برگزار می شود.
فاطمه اقامحمد كارشناس ناشنوایان سازمان بهزیستی گفت: معاونت امور توانبخشی سازمان بهزیستی كشور و دفتر توانبخشی معلولین ذهنی ، این جشنواره را با هدف ایجاد امكانات و فرصت های مناسب برای نمایش توانایی های هنری كودكان معلول ذهنی برگزار می كنند.

وی ایجاد بستری مناسب برای تبادل فرهنگی و هنری معلولان و انتقال افكار و تجارب انها در سطح بین المللی را از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره بیان کرد.

فاطمه اقامحمد درباره زمان برگزاری این جشنواره گفت :جشنواره هنری كودكان معلول ذهنی از 21 تا 27 اردیبهشت سال اینده در سه بخش مسابقه ، نمایشگاه و كارگاه های اموزشی در تهران برگزارمی شود.

وی خاطر نشان كرد : این جشنواره ویژه كودكان معلول ذهنی و در گروه سنی 5 تا 15 سال است و علاقه مندان می توانند تا 30 فروردین سال 88 اثار هنری خود را در گرایش های نقاشی ، طراحی ، كارهای دستی ، سفال ، مجسمه كلاژ و گلدوزی به دبیرخانه جشنواره ارسال كنند.

علاقه مندان برای اطلاعات بیشتر می توانند با تلفن 66726928 تماس برقرار كنند و یا به نشانی تهران ، ضلع شمالی پاركشهر ، خیابان فیاض بخش ، سازمان بهزیستی كشور ، طبقه ششم ، اتاق 605 ، دبیرخانه جشنواره ، مكاتبه کنند.

• شبکه خبر

نشاني مطلب در وبگاه اولین پایگاه اینترنتی معلولان ایران ـ شمعدانی:
http://www.shamdani.com/find-1.104.1274.fa.html
برگشت به اصل مطلب