اشتراک اعضای بدن رمز موفقیت این دو نفر

 | تاریخ ارسال: 1393/12/28 | 

اشتراک اعضای بدن رمز موفقیت این دو نفر

AWT IMAGE

یک مرد نابینای چینی همراه دوست معلولش با وجود نقص عضوی که دارند در ۱۰ سال گذشته ۱۰ هزار درخت کاشته اند.
عطیه همتی: آقای «جیا هایکشی» و «جیا ونگی» دو فعال محیط زیست هستند که شبیه هیچکدام از دیگر فعالان این عرصه نیستند. آقای هایکشی کاملا نابیناست و آقای ونگی از بازوی دو دست دچار نقص عضو است اما این دو بسیار با هم صمیمی هستند و کارهای بزرگی انجام دادند.

دوستی آنها از زمانی شروع شد که هر دو به علت نقص هایی که داشتند نمی توانستند کار پیدا کنند اما این دوستی سبب شد آنها دست ها و چشم هایشان را باهم به اشتراک بگذارند و تبدیل به شرکای خوبی شوند.


چشم چپ هایکشی در همان ابتدای تولد آب مروارید داشت و بعد از مدتی از ناحیه ای چشم نابینا شد در سال ۲۰۰۰ نیز آب مروارید به چشم راست هایکشی نفوذ کرد و باعث شد هایکشی این چشم خود را نیز از دست بدهد. ونگی نیز در سه سالگی در یک تصادف سنگین دو دست خود را از بازو از دست داد تا سالها با این نقص عضو زندگی کند.

این دو دوست وفادار برای اولین بار یکدیگر را در سال ۲۰۰۱ دیدند. یعنی زمانی که بیکار بودند و نمی توانستند برای خودشان یک امنیت کاری فراهم کنند که از طریق آن امرار معاش کنند. در واقع زمانی که فکر کردن به آینده مایوسشان می کرد و حال و روز خوبی را در آینده برای خودشان متصور نبودند، همدیگر را یافتند.


هایکشی می گوید: یک روز پسر من به خانه آمد و گفت که دوستانش پوست یک پرتقال را می کندند و او بوی این میوه را استشمام کرده و حالا دلش می خواهد طعم آن را نیز بفهمد. در آن لحظه من بسیار متاسف شدم که پسرم نمی تواند حتی یک میوه بخورد. این موضوع به من انگیزه داد تا برای پول در آوردن سخت کار کنم چون من برای فرزندانم زندگی می کنم.

بنابراین این زوج سخت کوش باهم برنامه ای ترتیب دادند برای کاشت درختان و گیاهان در حاشیه یک رودخانه محلی؛ کاری که هم به نفع خودشان بود هم برای نسل آینده. آنها بخش زیادی از حاشیه رودخانه را اجاره کردند تا به کشت بپردازند. مقامات روستا نیز به خاطر این حرکت ستودنی آنها را از پرداخت اجاره معاف کردند تا کارشان رونق بگیرد.

هایکشی و ونگی هر روز ساعت ۷ صبح از خانه بیرون می زدند و با کمک هم و اشتراک گذاشتن اندامهایشان به سمت رودخانه می رفتند. ابتدا آنها چون هیچ پولی برای خرید نهال نداشتند. قلمه ها را به صورت دستی جمع کردند که این موضوع باتوجه به اختلالات جسمی که داشتتند اصلا کار آسانی نبود.

تلاش ستودنی این دو مرد بزرگ باعث شد آنها بتوانند بعد از سالها حدود ۱۰ هزار درخت پربار بکارند؛ کاری که حتی انسانهای سالم نیز نتوانستند انجام دهند. هایشکی و ونگی معتقدند این موفقیت به این خاطر است که بر ضعف هایشان غلبه کردند و توانستند روی پای خودشان بایستند.

منبع: مهر


دفعات مشاهده: 792 بار   |   دفعات چاپ: 326 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA

همراه شویم







   

شمعدانی کیست؟

  • پایگاه اینترنتی معلولان ایران ـ شمعدانی ـ به منظور اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به تک تک افراد جامعه کشورعزیزمان ایران راه اندازی شده است.
    شمعدانی به یک درد مشترک می پردازد.
  • درد قریب به بیست میلیون شهروند ایرانی یعنی " معلولیت " ؛ شهروندانی که با موضوع معلولیت دست به گریبانند حال یا خود عضوی دچار معلولیت دارند یا یکی و شاید دو یا سه یا ... نفر از اعضای خانواده اشان معلولیت دارند یا عضو تیم بزرگ و دلسوز توانبخشی ایران می باشند.
  • در شمعدانی می توانید از اهم اخبار معلولان، مناسب سازی محیط های شهری ( چه در همین تهران خودمان و چه در روستای خود شما)، بحث و جدلهای دولتمردان درباره معلولان، ورزش، قوانین و مقرارت کشوری و بین المللی، مقاله های مفید و سودمند و هر مطلبی مرتبط با معلولیت آگاه شوید.

اشتراک در خبرنامه

لطفاً نشاني پست الكترونيك خود را برای دريافت اطلاعات و اخبار پايگاه در كادر زير وارد كنيد.

آمار سایت

  • كل کاربران ثبت شده: 53 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 50 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 25198282 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 3236 بازدید

شمعدانی حمایت می کند


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 All Rights Reserved |

Designed & Developed by : Yektaweb