چگونه ارتباطات تلفن همراه می‌تواند روابط افراد معلول را بهبود بخشند؟

 | تاریخ ارسال: 1393/6/24 | 

چگونه ارتباطات تلفن همراه می‌تواند روابط افراد معلول را بهبود بخشند؟


ارتباطات یکی از نیازهای اساسی ما به شما می رود و احتمالاً برای افراد معلول اهمیت بیشتری خواهد داشت. امروزه ارتباطات تلفن همراه می تواند علاوه بر حفظ و گسترش آزادی شخصی افراد معلول، به آنها اعتماد به نفس بیشتری بدهد.
 آنها با استفاده از تلفن‌های همراه می‌توانند به یک بخش طبیعی در زندگی بسیاری از مردم تبدیل شوند و این مسئله برای ما امری بدیهی است. با این وجود، این مسئله لزوماً در مورد افراد معلول نیست: ارتباطات تلفن همراه می‌تواند به آنها برای غلبه بر موانعی کمک کند که به عنوان ناتوانی آنها به شمار می‌آید، به ویژه استفاده از ابزاری که امروزه وجود دارد، به آنها کمک می کند تا زندگی راحت تری داشته باشند و به آنها اجازه می دهد تا با سایر کاربران تلفن همراه ارتباط برقرار کنند.

سازگاری تلفن همراه
نرم افزار تشخیص صدا باعث می شود تا افرادی که در دید مشکل دارند و یا نابینا هستند، بتوانند آسان تر از تلفن‌ها استفاده کنند: دستورات گفته شده به آنها اجازه می‌دهد تا مطابق با عملکردهای مختلف دستگاه عمل کنند و شماره بگیرند. برخی از نرم افزارها آنقدر پیشرفته هستند که حتی می‌توانند جملات کامل یا پرسش‌ها را درک کنند و مطابق با آنها واکنش نشان دهند. برنامه‌های ویژه و نرم افزارها - برنامه‌های کاربردی برای تلفن‌های هوشمند - متن‌ها را می‌خوانند وپاسخ‌های گفتاری را به متن تبدیل می‌کنند.

تعامل متقابل بین تشخیص گفتار و دوربین تلفن همراه به ویژه برای افراد نابینا بسیار مفید است: نرم افزار قادر است تا آنچه که در دوربین اشاره می شود از جمله نشانه ها و یا منوها را بخواند. علاوه بر این گوشی های تلفن همراهی موجود هستند که صفحه نمایش ندارند اما دارای یک نوار با پین کوچک هستند که قابلیت کاراکترهای خط بریل را دارند. افراد مبتلا به افت شنوایی و کرولال نیز می توانند از گوشی‌های تلفن همراه استفاده کنند.

سیگنال‌های بصری تماس‌های دریافتی و یا پیام ها را نشان می‌دهند. برخی از تلفن‌های همراه این قابلیت را دارند تا حجم صدا را به سطح مناسب برای سمعک افزایش دهند. همچنین این امکان وجود دارد که یک اتصال بی سیم را بین گوشی و سمعک از طریق بلوتوث راه‌اندازی کند. تلفن‌های هوشمند امکانات بیشتری را ارایه می‌دهند. به عنوان مثال، ترکیب دوربین گوشی و دسترسی سریع به اینترنت این امکان را فراهم می کند تا افراد ناشنوا از طریق تماس های ویدئویی با زبان اشاره ارتباط برقرار کنند.

برنامه‌های کاربردی برای استفاده روزانه
افراد با محدودیت های فیزیکی یا حسی می‌توانند برنامه های مفید تلفن‌های هوشمند را دانلود کنند. این خدمات عبارتند از برنامه‌های کاربردی که راه‌های بین شهری، فضای پارکینگ‌ها، رستوران‌ها و موزه‌هایی که در دسترس نیستند را نشان می‌دهند. کاربران می‌توانند تجربه‌های شخصی خود را انتقال دهند و به لیست اضافه کنند. می توان از دوربین های تلفن های هوشمند به عنوان ذره بین با کمک یک نرم افزار کاربردی برای بزرگ کردن عکس‌ها استفاده کنیم. علاوه بر این نرم افزارها می‌توانند کلمات را به زبان اشاره در یک ویدیو ترجمه کنند که این مزیت می‌تواند برای بستگان و دوستان افراد ناشنوا و کر ولال مفید مفید باشند.

منبع: همشهری آنلاین


دفعات مشاهده: 763 بار   |   دفعات چاپ: 231 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA

همراه شویم







   

شمعدانی کیست؟

  • پایگاه اینترنتی معلولان ایران ـ شمعدانی ـ به منظور اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به تک تک افراد جامعه کشورعزیزمان ایران راه اندازی شده است.
    شمعدانی به یک درد مشترک می پردازد.
  • درد قریب به بیست میلیون شهروند ایرانی یعنی " معلولیت " ؛ شهروندانی که با موضوع معلولیت دست به گریبانند حال یا خود عضوی دچار معلولیت دارند یا یکی و شاید دو یا سه یا ... نفر از اعضای خانواده اشان معلولیت دارند یا عضو تیم بزرگ و دلسوز توانبخشی ایران می باشند.
  • در شمعدانی می توانید از اهم اخبار معلولان، مناسب سازی محیط های شهری ( چه در همین تهران خودمان و چه در روستای خود شما)، بحث و جدلهای دولتمردان درباره معلولان، ورزش، قوانین و مقرارت کشوری و بین المللی، مقاله های مفید و سودمند و هر مطلبی مرتبط با معلولیت آگاه شوید.

اشتراک در خبرنامه

لطفاً نشاني پست الكترونيك خود را برای دريافت اطلاعات و اخبار پايگاه در كادر زير وارد كنيد.

آمار سایت

  • كل کاربران ثبت شده: 53 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 24 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 25162474 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 2303 بازدید

شمعدانی حمایت می کند


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 All Rights Reserved |

Designed & Developed by : Yektaweb