دانشگاه آزاد با دانشجویان معلول همکاری نمی‌کند

 | تاریخ ارسال: 1390/10/12 | 

سایه سنگین مشکلات شهریه‌ای برسردانشجویان معلول
مدیرعامل انجمن معلولان:
دانشگاه آزاد با دانشجویان معلول همکاری نمی‌کند

مدیرعامل انجمن علمی، فرهنگی و هنری معلولان، گفت: در سال جاری علی رغم قول مسئولان سازمان بهزیستی، بودجه برای تامین شهریه دانشجویان معلول پرداخت نشده و دانشجویان برای پرداخت شهریه‌ خود با مشکلات زیادی روبرو هستند.

منصور برجیان  با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی با دانشجویان معلول همکاری لازم را ندارد، اظهار کرد: دانشجویان در این زمینه به خاطر پرداخت نشدن شهریه‌ خود به دانشگاه‌ها با آن‌ها درگیر هستند و خود هم توان پرداخت شهریه‌ را ندارند.

وی در ادامه با بیان اینکه به خاطر کسری بودجه در تامین لوازم توانبخشی معلولان از جمله ویلچر و عصا مشکلاتی وجود دارد عنوان کرد: در بخش بیمه، عقد قرارداد با بیمه تکمیلی آینده سازان بسیاری از مشکلات درمانی معلولان را حل کرد اما از سوی دیگر رقم این بیمه پایین است و تنها تا مرز یک میلیون تومان را پوشش می‌دهد و تاریخ قرارداد آن نیز تا پایان  اسفندماه جاری است.

به گفته مدیر عامل انجمن معلولان، تامین نشدن سهمیه سوخت و مشکل اشتغال از دیگر مشکلات معلولان است همچنین در حال حاضر نبود شغل برای معلولان حتی در رده‌های بالای تحصیلی هم مشاهده می‌شود.

به گفته وی، مناسب‌سازی محیط و معابر شهری یکی از مسائل حیاتی برای معلولان است که لازم است به صورت جدی پیگیری شود؛ چرا که در حال حاضر یک خانواده برای ثبت‌نام فرزند معلول خود باید به چندین مدرسه مراجعه کنند تا مدرسه‌ای را که تا حدودی مناسب سازی شده است را بیابند و مناسب‌سازی مراکز تحصیلی، مدارس، دانشگاه‌ها از دیگر مسائل ضروری معلولان است.

منبع : خبرگزاری دانشجویان ایران

 
 


دفعات مشاهده: 2227 بار   |   دفعات چاپ: 754 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 163 بار   |   0 نظر



CAPTCHA

 

آخرین تمبر اضافه شده به مجموعه
تصویر سوم
ژاپن
1968
یادبود هلن کلر

نمایشگاه تمبرهای معلولیت در شمعدانی


   

شمعدانی کیست؟

  • پایگاه اینترنتی معلولان ایران ـ شمعدانی ـ به منظور اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به تک تک افراد جامعه کشورعزیزمان ایران راه اندازی شده است.
    شمعدانی به یک درد مشترک می پردازد.
  • درد قریب به بیست میلیون شهروند ایرانی یعنی " معلولیت " ؛ شهروندانی که با موضوع معلولیت دست به گریبانند حال یا خود عضوی دچار معلولیت دارند یا یکی و شاید دو یا سه یا ... نفر از اعضای خانواده اشان معلولیت دارند یا عضو تیم بزرگ و دلسوز توانبخشی ایران می باشند.
  • در شمعدانی می توانید از اهم اخبار معلولان، مناسب سازی محیط های شهری ( چه در همین تهران خودمان و چه در روستای خود شما)، بحث و جدلهای دولتمردان درباره معلولان، ورزش، قوانین و مقرارت کشوری و بین المللی، مقاله های مفید و سودمند و هر مطلبی مرتبط با معلولیت آگاه شوید.

اشتراک در خبرنامه

لطفاً نشاني پست الكترونيك خود را برای دريافت اطلاعات و اخبار پايگاه در كادر زير وارد كنيد.

آمار سایت

  • كل کاربران ثبت شده: 53 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 64 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 26645997 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 1666 بازدید

شمعدانی حمایت می کند


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2026 All Rights Reserved |

Designed & Developed by : Yektaweb