توانیابان می‌توانند کارآفرین باشند

 | تاریخ ارسال: 1394/6/17 | 

مدیرعامل ساحل امید:

توانیابان می‌توانند کارآفرین باشند

 
AWT IMAGE

مدیرعامل موسسه ساحل امید معتقد است: آموزش، توانبخشی، فرهنگ‌سازی و پی‌گیری حقوق شهروندی مجموعه عواملی هستند که  می‌توانند افراد دارای معلولیت را وارد محیط‌های کاری کنند و حتی اگر فرد دارای معلولیت شغل پیدا نکند می‌تواند یک کارآفرین موفق باشد.

 

به گزارش ستاد خبری جشنواره ملی «خودباوری»، شهرام مبصر اظهار کرد: اولین مشکلی که بعضی از افراد  دارای معلولیت دارند، عدم پذیرش از سوی جامعه است. ما هنوز نتوانسته‌ایم این فرهنگ را ایجاد کنیم که به توانایی‌های افراد معلول توجه شود. بعضا پیش می‌آید که بعضی می‌گویند بیایید چند نفر از این بندگان خدا را مشغول به کار کنیم؛ در صورتی که شاید فرد دارای معلولیتی که مدنظر آن افراد است از بسیاری جهات توانمندتر از افراد دیگر باشد.

 

وی افزود: دومین عامل به خود دوستان دارای معلولیت برمی‌گردد که می‌توانند نقش بسیار مهمی در فرهنگ‌سازی ایفا کنند. معرفی  الگوهایی که در نوع خودشان موفق هستند می‌تواند در این خصوص هدایتگر باشد؛ چرا که این افراد با توجه به نگرش‌های منفی و مثبت جامعه نسبت به آنها، فعالیت مثمرثمری انجام می‌دهند.

 

به گفته مبصر، خواستن توانستن است، به شرط که بخواهیم. وقتی توانیابان خود را باور کنند، جامعه هم بهتر آنها را می‌پذیرد.

 

مدیرعامل موسسه ساحل امید با بیان این‌که توانبخشی فقط محدود به درمان و فیزیوتراپی نمی‌شود، گفت: تا زمانی که روحیه فرد مناسب نباشد، ما با فیزیوتراپی در واقع داریم فقط روی اندام یک بیمار کار می‌کنیم؛ در صورتی که به اعتقاد من توانبخشی این است که بتوانیم افراد دارای معلولیت را با هر میزان توانایی وارد جامعه کنیم. در این خصوص توانیابان باید به صورت مستقل وارد جامعه شوند، تردد کند، با افراد جامعه ارتباط برقرار کنند و در نهایت وارد شغل مورد علاقه خود شوند.

 

وی به تاثیر گردشگری در روحیه افراد دارای معلولیت اشاره و خاطرنشان کرد: گردشگری در روحیه افراد دارای معلولیت و خانواده‌ها تاثیر شگرفی دارد. به طور مثال وجود همیاران غیرمعلول در اردوها باعث می‌شود تا بعضی افراد دارای معلولیت بدون همراه بیایند و با این رخداد، مستقل بودن و خودباوری را تجربه کنند. افراد در اردوها یک روز خارج از شهر در کنار هم قرار می‌گیرند و این امر به گسترش شبکه دوستی، فرهنگ‌سازی و توانمندی منجر می‌شود.

 

دومین «جشنواره ملی خودباوری» با هدف بررسی مسائل کارآفرینی و اشتغال افراد دارای معلولیت طی روزهای 18 و 19 شهریورماه از سوی مجتمع آموزشی - نیکوکاری «رعد» برگزار می شود. علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت آخرین اخبار مربوط به این جشنواره می توانند به وب سایت مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد به نشانی  www.raad-charity.org مراجعه کنند.


دفعات مشاهده: 790 بار   |   دفعات چاپ: 289 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA

همراه شویم







   

شمعدانی کیست؟

  • پایگاه اینترنتی معلولان ایران ـ شمعدانی ـ به منظور اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به تک تک افراد جامعه کشورعزیزمان ایران راه اندازی شده است.
    شمعدانی به یک درد مشترک می پردازد.
  • درد قریب به بیست میلیون شهروند ایرانی یعنی " معلولیت " ؛ شهروندانی که با موضوع معلولیت دست به گریبانند حال یا خود عضوی دچار معلولیت دارند یا یکی و شاید دو یا سه یا ... نفر از اعضای خانواده اشان معلولیت دارند یا عضو تیم بزرگ و دلسوز توانبخشی ایران می باشند.
  • در شمعدانی می توانید از اهم اخبار معلولان، مناسب سازی محیط های شهری ( چه در همین تهران خودمان و چه در روستای خود شما)، بحث و جدلهای دولتمردان درباره معلولان، ورزش، قوانین و مقرارت کشوری و بین المللی، مقاله های مفید و سودمند و هر مطلبی مرتبط با معلولیت آگاه شوید.

اشتراک در خبرنامه

لطفاً نشاني پست الكترونيك خود را برای دريافت اطلاعات و اخبار پايگاه در كادر زير وارد كنيد.

آمار سایت

  • كل کاربران ثبت شده: 53 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 28 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 25221517 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 1892 بازدید

شمعدانی حمایت می کند


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شمعدانی | پایگاه اینترنتی معلولان ایران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 All Rights Reserved |

Designed & Developed by : Yektaweb