[صفحه اصلي ]     [ English ]
Shamdani.com
:: صفحه اصلي درباره پايگاه جستجو در پايگاه بهترين‌ها ::
بخش‌هاي اصلي
صفحه اصلي::
درباره پايگاه::
اخبار و رويدادها::
گزارش ، مصاحبه ،‌ مقاله::
قوانین و ضوابط::
با توانمندان::
بزرگان توانبخشی::
پیوندها::
تسهيلات پايگاه::
برقراري ارتباط::
::
جستجو در پايگاه

جستجوي پيشرفته
دريافت اطلاعات پايگاه
نشاني پست الكترونيك خود را براي دريافت اطلاعات و اخبار پايگاه، در كادر زير وارد كنيد.
آخرين مطالب بخش
:: ساختمان پرتردد آذربایجان شرقی برای معلولان مناسب سازی شد
:: برداشت 80 ميليارد تومان براى تامين نيازمندي‌هاى معلولان
:: قضاوت نخستین داور زن ایران در رقابت‌های والیبال نشسته گوانگجو
:: طرح نصب پلاک ویژه خودروهای معلولان در استان تهران آغاز شد
:: سهمیه سه درصد استخدام معلولان به وزارت آموزش و پرورش ابلاغ شد
:: معاونت توسعه رياست‌جمهورى شفاف‌سازى کند
:: وزير رفاه شخصاً پيگير استخدام معلولان است
:: وعده هاي ناتوان براي توانجويان!
:: اجراى قانون 3 درصد معلولان براى تمامى دستگاه‌ها الزامى است
:: متوليان امر نسبت به عدم استخدام معلولان به ديوان عدالت اداري شكايت كنند
:: آموزش و پرورش سهمیه ای برای استخدام معلولان ندارد
:: استخدام نشدن معلولان در آموزش و پرورش بزرگترين توهين است
:: 40 درصد معلولان در كشور بيكار هستند
:: آموزش و پرورش در حق معلولان اجحاف كرده‌ است
:: پرداخت جريمه به جاى استخدام معلولان
:: آقاى وزير چقدر با حوزه معلوليت آشنايى داريد؟
:: پرداخت 20 تا 80 درصد از شهریه دانشجویان معلول
:: نامه محصولي به رييس جمهور براي پيگيري استخدام معلولان
:: اولویتهای تامین مسکن معلولان و مددجویان اعلام شد
:: اتاق فکر معلولان در شهرداری تهران تشکیل شد
:: عدم پذيرش معلولان حق‌التدريسي قابل پيگيريست
:: معلولان درگذر زمان
:: راهكارهايي مفيد براي رانندگی و نگهداری از خودرو
:: تابلوهاي به ‌ديوار ‌آويخته
آخرين مطالب ساير بخش‌ها
جستجوى گوگل

خبرخوان

پس از دريافت خبرخوان آر اس اس مى توانيد با کپى کردن آدرس RSS و يا کشيدن لوگوى نارنجى رنگ UniRSS به داخل خبرخوان خود مشترک پايگاه اينترنتى معلولين ايران شمعدانى ايران شويد.

:: اخبار فرهنگي - هنري : دومين جشنواره موسيقي معلولان به كار خود پايان داد ::

گزارش كامل فارس از اختتاميه جشنواره مهرآوا؛

دومين جشنواره موسيقي معلولان به كار خود پايان داد

دومين جشنواره موسيقي معلولان با معرفي نفرات برگزيده روز گذشته در تالار وحدت به كار خود پايان داد.
در مراسم اختتاميه دومين جشنواره موسيقي معلولان كه با حضور محمدحسين ايماني‌خوشخو معاون هنري ارشاد، شهاب الدين صدر رئيس كمسيون بهداشت مجلس، ابوالحسن فقيه رئيس سازمان بهزيستي، مجيد سرسنگي قائم مقام سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران، هيأت داوران اين جشنواره و تني چند از هنرمندان در تالار وحدت برگزارشد ابتدا نماهنگي از اجراي نوازندگان معلول در طول جشنواره پخش و سپس محسن شريفي دبير دومين جشنواره موسيقي معلولان به ارائه گزارشي از چگونگي برگزاري اين جشنواره پرداخت.

*سرسنگي: فضاهاي فرهنگي در اختيار معلولين قرار مي‌گيرد

بعد از اجراي موسيقي كلاسيك توسط فرازخنافري نوازنده پيانو، ژيلا حسن لو نوازنده فلوت ريكور و موسيقي پاپ توسط اعضاي گروه كهريزك، مجيد سرسنگي قائم مقام سازمان فرهنگي هنري شهرداري گفت : بسيار خوشحالم كه سازمان فرهنگي هنري شهرداري به همراه سازمان بهزيستي توانست جشنواره‌اي دراين سطح برگزار كند.
وي ادامه داد: يكي از وظايف جدي ما در شهرداري تهران تلاش براي ارتقاي فرهنگ عمومي و كشف استعدادهاي فرهنگي هنري و ساختن شهري زيبا است و در اين بين از معلولان عزيز كه بخشي از جامعه را تشكيل مي دهند نيز نبايد غافل ماند بر اين اساس
فضاهاي فرهنگي تهران و فرهنگ‌سراها و خانه‌هاي فرهنگ اين آمادگي را دارد كه در خدمت اين قشر و اجراي گروه‌هاي مختلف موسيقي باشد.
سرسنگي در ادامه از ساير سازمان هاي متولي امور معلولان خواست تا شرايطي فراهم كنند كه معلولان بتوانند از فضاي شهر تهران استفاده بهتري ببرند.
وي با اشاره به برگزاري چنين جشنواره‌اي اظهار داشت:برگزاري جشنواره موسيقي معلولان موجب كشف استعداد شده و روحيه اميد و نشاط را در جامعه جاري مي كند.

* رئيس سازمان بهزيستي: اميدوارم هنرمندان معلول به جشنواره موسيقي فجر راه‌ يابند

به گزارش فارس، در ادامه اين مراسم ابوالحسن فقيه رئيس سازمان بهزيستي گفت: جشنواره‌هايي همانند موسيقي معلولان فرصتي براي نشان دادن توانمندي معلولان در حوزه هاي مختلف است واميدوارم فعاليت اين هنرمندان محدود به اين جشنواره نشود و شاهد حضور گسترده آنها جشنواره موسيقي فجر باشيم .
وي با اشاره به عدم برگزاري اين جشنواره در طول 8 سال گذشته افزود : محدوديت‌هايي در برگزاري جشنواره موسيقي معلولان در 8 سال گذشته بوده است اما شور و هيجان هنرمندان معلول، سازمان بهزيستي را بر آن داشت تا با تشكيل دبيرخانه دائمي فرصت حضور هنرمندان را فراهم كند.
رئيس سازمان بهزيستي در ادامه افزود: نماينگان مجلس پيوستن ايران به كنوانسيون حقوق معلولان را تصويب كردند.

*اجراي موسيقي نواحي ايران در جشنواره موسيقي معلولان

مراسم اختتاميه جشنواره موسيقي معلولان با اجراي موسيقي زار توسط گروه موسيقي محلي و آييني "ورستا" از ميناب ادامه يافت كه بعد از اين اجرا ميثم رنجبري نوازنده ناشنواي دف از بيجار قطعاتي از موسيقي كردستان را به صورت تك نوازي اجرا كرد.
بنابراين گزارش، اجراي سعيد ميرزا زاده نوازنده تار و دو نوازي كمانچه و تنبك نعمت الله بهاروند و مهدي بنيادي از ديگر برنامه‌هاي اين مراسم بود.

*موزيسين‌هاي پيشكسوت معلول تقدير شدند

به گزارش فارس، در ادامه اين مراسم هيات داوران با اهداي جايزه ويژه از علي جعفريان و نصرالله شيرين آبادي نوازنده پيشكسوت ويلن و كريم جعفرخاني نوازنده پيشكسوت تار تقدير و قدرداني كردند.

*نوازندگان سنتور به مقام نخست دست يافتند

در بخش معرفي نفرات برگزيده موسيقي سنتي هئيت داوران جايزه اول خود را به ارغوان حمسي نوازنده سنتور ،جايزه دوم خود را محسن ايلخاني پور نوازنده سنتور و جايزه سوم را نيز به مهدي الصاق نوازنده سنتور اهدا كردند.
جايزه اول هيأت داوران در بخش نوازندگي تار به سعيد ميرزا زاده تعلق گرفت و در بخش تكنوازي سه تار نيز هيئت داوران نگين پرهيزي راد را به عنوان نفر اول و محسن ايلخاني پور به عنوان نفر دوم انتخاب كردند.
به گزارش فارس، دربخش كمانچه نوازي نيز نعمت‌الله بهاروند از لرستان برگزيده اول ، امين رهنما از تهران نفر دوم و جعفرحسيني از تهران به عنوان برگزيده سوم انتخاب شدند.
هيات دوران اين جشنواره در بخش تكنوازي ويلن جايزه خود را به مجتبي قديري اهدا كردند همچنين جايزه نخست خود را در نوازندگي تنبك به مقصود لقايي از بابلسر و جايزه دوم را نيز به شمس علي طهماسبي نوازنده بالابان از زنجان و جايزه سوم را به اصغر ابراهيم‌زاده نوازنده تنبور از قزوين و جايزه دوم را به مهدي بنيادي نوازنده سرنا از لرستان دادند.
بنابراين گزارش، هيات داوران در بخش نوازندگي دف ميثم رنجبري از بيجاررا به عنوان نفر اول در بخش آواز سنتي اميررضا كفاش از آذربايجان را به عنوان نفر اول ، محمد جوانمردي از اصفهان نفردوم و غلامرضا چمك از كرمان را به عنوان نفر سوم انتخاب كردند. همچنين هيأت داوران مالك رنجبر از بندرعباس شايسته تقدير در بخش چاووشي خواني دانستند.
داوران در بخش گروه نوازي موسيقي سنتي نيز دو گروه "مهرآوا" از تهران و گروه "كاسيت" از خرم آباد را به عنوان گروههاي اول و دوم برگزيدند.


*فرهاد گرگين‌پور بالاترين رتبه نوازندگي بخش كلاسيك را دريافت كرد

به گزارش فارس، در بخش موسيقي كلاسيك محمد سرير و سيمون آيوازيان داوران اين بخش جايزه ويژه خود را به فرهاد گرگين پور نوازنده آكاردئون از آباده اهدا كردند. در بخش تكنوازي موسيقي كلاسيك نيز فراز خنافري از تهران با ساز پيانو نفر اول ، داود جعفري از تهران با ساز آكاردئون برگزيده دوم و اريك باباخاني از تهران و مقصود لقايي از بابلسر به طور مشترك نفرات سوم شناخته شدند .
در بخش گروه نوازي موسيقي كلاسيك گروه دو نفره ژيلا حسن لو نوازنده فلوت ريكوردر و داود جعفري نوازنده آكاردئون از تهران برگزيده اول ، گروه موسيقي كم شنوايان به سرپرستي نازيلا حقار نفر دوم و گروه معلولين ذهني "7 تير" به دليل تلاش براي ارتقا توانايي هاي ذهني معلولان از سوي هيئت داواران شايسته تقدير شدند. همچنين آناهيتا صفارزاده به عنوان تنها تك خوان دربخش موسيقي كلاسيك رتبه دوم را بدست آورد.

*نوازندگان معلول تهراني برگزيده پاپ جشنواره شدند

در بخش تكنوازي موسيقي پاپ علي اصغراسدي از تهران برگزيده اول ، ماهان مفتخري از تهران نفردوم ،رويا مطلبي از اردبيل نفر سوم معرفي شدند. همچنين اكبر اسمعيلي علي آبادي از كرمان شايسته تقدير شد.
در بخش گروه نوازي پاپ نيز گروه موسيقي "پژواك" به سرپرستي علي اصغر اسدي از تهران نفر اول، گروه "افرا" به سرپرستي مهدي دارابي نفر دوم ، گروه موسيقي "رعد" از كرمان به سرپرستي مسعود نكويي برگزيده سوم شدند. همچنين گروه موسيقي "كهريزك" به سرپرستي محمد انصاري از تهران شاسيته تقدير شد.
بنابر اين گزارش، در بخش موسيقي محلي و آييني گروه موسيقي "ورستا" از ميناب به سرپرستي حسن سبحاني برگزيده اول و گروه "نوا" از بوشهر برگزيده دوم معرفي شدند.
دومين جشنواره موسيقي معلولان (مهرآوا) با طرح دوسالانه برگزار شدن روز گذشته در تالار وحدت به كار خود پايان داد.

• خبرگزاری فارس

دفعات مشاهده: 1234 بار   |   دفعات چاپ: 255 بار   |   دفعات ارسال به ديگران: 73 بار   |   0 نظر

كد امنيتي را در كادر بنويسيد >
   
ساير مطالب اين بخش ساير مطالب اين بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
Shamdani.com
Static site map - Persian site map - English site map - Created in : 0.11053 seconds by AWT YEKTAWEB 1.8.2.1 by 598 querry